- Standwerker
- Verkoop ( op rijm )
- Presentaties
- Workshop kaarten maken - Openingen


Welkom Contact Agenda Biografie laatste nieuws GastenboekWelkom op de site van Hans Rigter!

Hans Rigter is een veelzijdige verkoper. Zijn specialisme is natuurlijk de 'verkoop op rijm'. Hans is voornamelijk bekend van de markt, maar ook op beurzen, workshops kaarten maken en andere (verkoop)gelegenheden kunt u hem vaak treffen.

Veel mensen kennen Hans Rigter al:

Die meneer met die doos op z'n kop. Die kan zo goed rijmen. Die meneer van de kaartjes met dat vlindertje. Meneer van de spekkies. Hans Rigter heeft een keer een verkooppraatje gehouden op het werk. Dat is toch die man van Ina Rigter? Op de huishoudbeurs heb ik meneer Rigter gezien. Dat is die verkoper van de dweilstok. Ik ken hem van de suikerspin of in de winter op het ijs met de koek en zopie. Die meneer gaf ons de workshop kaarten maken!  

Als standwerker heeft Hans vele prijzen in de wacht gesleept. Nederlands kampioen standwerken, Europees kampioen standwerken, winnaar van de Gouden Marktbabbel en vele plaatselijke standwerkersconcoursen heeft hij gewonnen. Maar ook zijn vrouw, Ina Rigter, is een bekende in het vak. Ook zij brengt haar spullen op eigen wijze aan de man. 

Wilt u Hans Rigter en/of Ina Rigter inhuren of heeft u nog vragen, neem dan contact op. In de agenda kunt u lezen op welke speciale markten en beurzen Hans en Ina staan. En voor de laatste ontwikkelingen gaat u naar de laatste nieuwtjes.

Heeft u een leuke belevenis, reactie of verhaal mail het ons, dan plaatsen wij het in het gastenboek.( foto`s zijn ook welkom)

 

2009 Rob Kooger webdesign